Nova knjiga Dževada Harbaša “Priče iz naših avlija 2” ugledala svjetlo dana

Radosna vijest za sve one koji su željno isčekivali nastavak vrlo popularnih priča autora Dževada Harbaša. Priče govore o ljudima i događajima jednog vakta u kojem je i sam autor živio, odrastao i radio.

Naime, nakon knjige “Priče iz naših avlija”, koja je osvojila srca širokog kruga čitalačke publike, svjetlost dana ugledao je i nastavak Harbaševih priča iz naroda pod nazivom “Priče iz naših avlija 2”.

Knjiga “Priče iz naših avlija 2” iz štamparije je izašla prije par dana, kvalitetnog je poveza, a krase je korice uljepšane predivnim nostalgičnim fotografijama.

Bišćanin Dževad Harbaš pisac je koji svojom novom knjigom “Priče iz naih avlija 2”, kao i prethodnom “Priče iz naših avlija”, čiji je ovo nastavak, daje poseban pečat jednom vaktu, vaktu našeg djetinjstva 60-ih, 70-ih i 80-ih godina, vaktu kojeg se rado svii prisjećamo.

Ovim svojim knjigama Harbaš postaje baštinar i čuvar tog istog vakta, ovjekovječuje ga i čuva od zaborava.

“Priče iz naših avlija 2” nastavljaju kontinuitet Harbaševih nostalgičnih, emotivnih priča prošaranih humorom i smiješnim scenama, koje smo i mi mnogi, u ono vrijeme rođeni, doživljavali.

Svaka priča predstavlja jedan zaseban događaj i doživljaj, a mnogi će u istim, vjerovatno, prepoznati i sami sebe, jer priče su neka vrsta univerzale onog vakta.

Knjigu možete naručiti u elektronskom ili štampanom obliku, također možete naručiti obadvije knjige u setu, koje ćete dobiti u ukrasnoj kutiji.

Cijena je povoljna a svim zainteresiranima sa područja grada Bihaća Harbaš će knjigu dostaviti lično na kućnu adresu.

Dževada Harbaša možete kontaktirati putem inboxa na Facebook profilu.

Exit mobile version