Borac u subotu juriša na Ključ

Ovog vikenda igra se 14. kolo 2. lige F BiH Zapad i po svemu sudeći moglo bi biti vatreno i jedno od zanimljivijih u ovom dijelu prvenstva.

Naime, Nk Borac Izačić ide u goste gdje će snagu odmjeriti s’ ključkim Nk Ključ, a s’ obzirom da drži lidersku poziciju na tabeli i to zahvaljujući boljoj gol razlici od cazinske Krajine, koja ima isti broj bodova (26), zasigurno je da ćemo gledati pravi okršaj u kojem će izačićki Zmajevi ginuti na terenu kako bi kući donijeli nova 3 boda i zadržali se na samom vrhu tabele.

Na drugoj strani, u Bugojnu se sastaju Borčevi glavni konkurenti u borbi za naslov prvaka, Nk Iskra – Nk Krajina iz Cazina, što daje garanciju za još jednu izuzetnu nogometnu predstavu.

Nama je posebno interesantna utakmica Ključ – Borac, nadamo se da razloge nije potebno dodatno pojašnjavati, pa ćemo se fokusirati na nju.

Utakmica se igra u subotu s’ početkom u 17.00 sati, a ovu priliku koristimo da pozovemo Borčeve navijače na put u Ključ kako bi podržali svoje ljubimce u borbi do još jednog trijumfa.

Kako to Borčevi fanovi rade i koliko je njihova podrška učinkovita i korisna, najbolje smo imali priliku vidjeti u prošlosubotnjem derbiju Borac – Iskra, stoga se nadamo da ni ovaj put neće izostati.

Do nove pobjede, sretno momci!

Idemo svi za Ključ!

Exit mobile version