Obavijest poljoprivrednim proizvođačima sa područja grada Bihaća

U obavezi su da do 31.03.2015. godine prijave nadležnoj službi promjene o trenutnom stanju stočnog fonda, poljoprivrednim kulturama zasijanim na poljoprivrednom zemljištu u tekućoj godini kao i promjene vezane za osnov korištenja i površinu poljoprivrednog zemljišta.

Obavještavaju se sva pravna i fizička lica koja se bave poljoprivrednom proizvodnjom, a koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i registar klijenata grada Bihaća, da su u skladu sa članom 14. Pravilnika o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava i registar klijenata (“Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine”, broj: 42/08) u obavezi da do 31.03.2015. godine prijave nadležnoj službi promjene o trenutnom stanju stočnog fonda, poljoprivrednim kulturama zasijanim na poljoprivrednom zemljištu u tekućoj godini kao i promjene vezane za osnov korištenja i površinu poljoprivrednog zemljišta.

Zahtjevi za promjenu podataka mogu se dobiti u Službi za opću upravu, privredne i društvene djelatnosti grada Bihaća najkasnije do 20.03.2015. godine. Svi oni koji ne ažuriraju podatke do propisanog roka neće moći ostvariti prava na novčanu podršku u poljoprivredi iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.