OŠ IZAČIĆ: Uz malo volje i truda sve zablistalo

Nedavno pokrenuta inicijativa te poziv upućen, sa Facebook profila Osnovne škole Izačić, roditeljiima, učenicima, prijateljima i bivšim učenicima da se uključe u akciju uređenja Osnovne škole Izačić: krečenje učionica, opravku školskog inventara i pomagala, uređenje školskog dvorišta i ulaza u školu, urodila je plodom i dala konkretne i vidljive rezultate.

Škola je jednom rječju naprosto “zablistala”, kao da je odjenula novo ruho; izgleda puno ljepše i uslovnija je za normalno odvijanje nastavnih odgojno-obrazovnih aktivnoti.

Ovo je očit dokaz i primjer kako uz malo volje, truda i sredstava možemo učiniti velike stvari i sebi život učiniti mnogo lagodnijim i ugodnijim te smislenijim i svrsishodnijim.

U svakom slučaju Aktivnost koja zaslužuje posebno poštovanje, pohvale za inicijatore, organizatore, izvođače radova i sve one koji su bili uključeni u ovu akciju.

Djeca su danas sretnija, zadovoljnija i borave u mnogo uslovnijim učionicama i okruženju. Sa sretnijom djecom i mi smo mnogo sretniji i zadovoljniji.

PRIJAŠNJI IZGLED – PRIJE UREĐENJA
SADAšNJI IZGLED – NAKON UREĐENJA
Exit mobile version