Pomozimo Osnovnoj školi “Kamenica” da u nagradnoj igri BH Telecoma osvoji računarsku opremu

U toku je nagradna igra BH Telecoma pod nazivom “Zašto je moja škola cool?”. Glasajući za najCOOL video omogućujemo našem favoritu da dođe do vrijedne računarske opreme. Ovaj put naš favorit je OsnovnoA škola “Kamenica”.

Nagradana igra je počela 17. 11. a traje do 14. 12. 2014. godine tačno do 00:00 h.

Kako glasati?:

Za video Osnovne škole “Kamenica” Bihać možete glasati isključivo putem aplikacije dostupne na ovom linku:http://apps.mappsi.com/applink/141535611061266216. Najprije je potrebno lajkati profil BH Telecoma, zatim unijeti ime i prezime kao i e-mail adresu. Nakon toga birate Glasaj, te našu školu koja je na stranici 10 i GLASATE.

Evo i kratki video zapis sa detaljnim uputama kako ispravno glasati:

Poštovani članovi i posjetioci WEB portala www.vikici.net, dajmo svi skupa svoj glas Osnovnoj školi “Kamenica” jer znanje je najve9će bogatstvo a obrazovanje najisplativija investicija u modernim razvijenim društvima. Pomozimo barem na ovakav način naše osnovce, oni to zaslužuju i očekuju od nas.

Imajte na umu da malo sporo ide učitavanje linka. Pozovite i druge da glasaju za naš video i omoguće Osnovnoj školi “Kamenica” da osvoji vrijednu računarsku opremu!
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.