BiHIZBORIVijesti

SDA, NAŠA STRANKA I NIP PREDSTAVILE PJESME ZA IZBORE, SDP U GRAČANICI, POMAKOV SKUP U BIHAĆU…

Predizborna kampanja za Opće izbore u BiH, koji će se održati 2. oktobra 2022. godine, počela se zahuktavati.

Stranka demokratske akcije (SDA) sinoć je u Živinicama održala izuzetno posjećen prvi predizborni skup na kojem je predstavila i predivnu stranačku patriotsku pjesma “Zemlja ljiljana”.

Pjesma je oduševila sve učesnike predizbornog skupa, a posebno Sebiju i Bakira Izetbegovića koji nisu krili zadovoljstvo.

SDA se tako pridružila NiP-u i Našoj stranci koje su također uoči Općih izbora ove godine predstavili svoje pjesme.

Odlično aranžirana muzika i tekstovi pjesama koji obiluju patriotizmom, viđenjem bolje BiH, te pozivom na stvaranje snažne države Bosne i Hercegovine.

Zemljo ljiljanaSDA

Zemlja načih snovaNaša stranka

Bosna da nam opstane! – NIP

SDP – Gračanica

Predizbornu kampanju u Bihaću je započeo i PoMAK. Prije šest godina u Bihaću je nastala ideja drugačijeg, lokalnog, a zatim i regionalnog političkog organizovanja. Ideja da se politikom može baviti poštujući principe i zakonitost, s integritetom, praktično i pragmatično, bez velike ideologije ili kulta ličnosti, poštujuči osnovne moralne principe i vrijednosti, radeći pošteno, jako, krajiški, rečeno je sinoć na skupu.

PoMAK je okupio vrijedne ljude iz cijele Krajine, koji mogu provesti krucijalne promjene i neophodne reforme u privredi, zdravstvu i obrazovanju, rekao je na sinoćnjem skupu Šuhret Fazlić, kandidat za Skupštinu Unsko-sanskog kantona.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button