USKVijesti

Tužno, pomozimo: Salih Porčić demobilisani borac gladuje i pomišlja na samoubojstvo

Nećemo ništa dodavati, oduzimati niti komentirati, pročitajte autentičan tekst, bolje reći Sajin vapaj, kojeg smo prenijeli sa njegovog Facebook profila.

Sajo Porcic
Ja sam Salih Porcic rodjen 14.09.1972 demobilisani borac od 93 do 95 bio u 503 Slavna Cazinska brigada a danas sam na rubu ekzistencije zivim sam u Vrelu u srbskoj kuci bez zaposlenja i ikakvog primanja obraco sam se merhametu Cazin organizaciji demobilisani boraca Cazin te centru za socijalni rad te obcini cazin oni su mi jedini dali 25 kg brasna 3 litre ulja i 5 kesa tjetenine (Makarona) i jednu vrecu od 3 kg praska za odjecu do unazad 4 godne primo sam naknadu stanarinu od opstine koja mi je ukinuta od tad zivim od onog sto nekome u dnevnicu zaradim ali i toga je vec slabo iskljucenaq mi je struja voda jer nemam i nisam mogao da placam tezim ukupno 48 kg izmoren sam gladju da sam doso u iskusenje da izvrsim samo ubojstvo pa ovim putem molim sve ljude dobre volje koji bi mi pomogli da zivim kao i svi drugi ljudi ko kod zeli moze doci u naselje Vrelo da vidi uslove u kojima zivim (UNAPRED SE ZAHVALJUEJM SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE I HUMANISTIMA ) Salih Porcic -Vrelo bb Cazin (062-143-502”

Povezani članci

Jedan komentar

  1. Interesuje me dali neko poznaje ovog čovjeka lično i dali je st-varno sitruacija takva??? – Da čovjek nije alkoholičar i sl. ???

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button