Završen proces registracije MNK “VIKIĆI

Kako smo ranije već pisali, u aprilu su pokrenute aktivnosti oko registracije Malonogometnog kluba “Vikići”, u daljnjem tekstu MNK “VIKIĆI”, koji faktički postoji i djeluje još od prošle, 2013. godine, i koji iza sebe ima nekoliko veoma uspješnih nastupa i osvojenih trofeja na malonogometnim turnirima.

Za sve iskrene ljubitelje nogometa u Vikićima i Izačiću, sa zadovoljstvom i radošću možemo saopćiti da je formalno-pravni proces registracije MNK “VIKIĆI” ovih dana i završen..

Preostale su još neke formalnosti, i to: izrada pečata, prijava u poreznu upravu radi dobijanja ID-a, te otvaranje tekućeg računa na jednoj od banaka.

Svi zainteresirani potecijalni igrači, oni koji žele biti članovi kluba, kao i oni koji žele na bilo koji način pomoći klubu u njegovoj afirmaciji i radu, neka kontaktiraju Aladina Sušića, ili pak bilo koga iz upravnog odbora, koji su ujedno i osnivači kluba: Sušić Aladina, Halkić Reufa, Kovačević Sanela, Beganović Izeta, Vikić Nedžada, Mujetić Mehmeda, Vikić Nisvada, Salkić Mirsada, Dželilović Alena, Halkić Rijada, Vikić Kemala.

Prijavit se mogu, i biti članovi kluba, svi uzrasti, i to, od 5 do 85 godina.

Klub trenutno posjeduje dva kompleta sportskih dresova koje su donirali: Elvir Vikić, Sulejman Sušić, Mehmed Mujetić, Ismet Salkić i Izet Beganović, a u vlasništvu ima i nekoliko lopti.

Slijedi nabavka kompleta dresova za mlauđe uzraste, kao i ostale potrebne opreme, pa ukoliko ima zainteresiranih za pomoći, dobro su došli.

Bujrum, vrata su svima širom otvorena!

Exit mobile version