Mnk VikićiSPORTVIJESTI

Završen proces registracije MNK “VIKIĆI

Kako smo ranije već pisali, u aprilu su pokrenute aktivnosti oko registracije Malonogometnog kluba “Vikići”, u daljnjem tekstu MNK “VIKIĆI”, koji faktički postoji i djeluje još od prošle, 2013. godine, i koji iza sebe ima nekoliko veoma uspješnih nastupa i osvojenih trofeja na malonogometnim turnirima.

Za sve iskrene ljubitelje nogometa u Vikićima i Izačiću, sa zadovoljstvom i radošću možemo saopćiti da je formalno-pravni proces registracije MNK “VIKIĆI” ovih dana i završen..

Preostale su još neke formalnosti, i to: izrada pečata, prijava u poreznu upravu radi dobijanja ID-a, te otvaranje tekućeg računa na jednoj od banaka.

Svi zainteresirani potecijalni igrači, oni koji žele biti članovi kluba, kao i oni koji žele na bilo koji način pomoći klubu u njegovoj afirmaciji i radu, neka kontaktiraju Aladina Sušića, ili pak bilo koga iz upravnog odbora, koji su ujedno i osnivači kluba: Sušić Aladina, Halkić Reufa, Kovačević Sanela, Beganović Izeta, Vikić Nedžada, Mujetić Mehmeda, Vikić Nisvada, Salkić Mirsada, Dželilović Alena, Halkić Rijada, Vikić Kemala.

Prijavit se mogu, i biti članovi kluba, svi uzrasti, i to, od 5 do 85 godina.

Klub trenutno posjeduje dva kompleta sportskih dresova koje su donirali: Elvir Vikić, Sulejman Sušić, Mehmed Mujetić, Ismet Salkić i Izet Beganović, a u vlasništvu ima i nekoliko lopti.

Slijedi nabavka kompleta dresova za mlauđe uzraste, kao i ostale potrebne opreme, pa ukoliko ima zainteresiranih za pomoći, dobro su došli.

Bujrum, vrata su svima širom otvorena!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button