HumanostVIJESTIVikići/Izačić

TUGA DO BOLA: Porodica Vikić hitno treba našu pomoć

Ovdje je svaka riječ suvišna, ovdje ljudskost mora progovoriti, moramo hitno reagovati, što brže djelovati i pomoći porodici Mustafe Vikića…

U cjelosti prenosimo autentični vapaj demobilisanog borca Mustafe Vikića da se pomogne njegovoj teško oboljeloj supruzi, srce od tuge da pukne… i kamen bi zaplakao, pročitajte:

“Javljam vam se iz potrebe da mi pomognete pri lijecenju tesko oboljele supruge. Demobilisani sam borac, zaposlen sve do dana kada je ona oboljela.

Sada sam bez posla jer redovno brinem o njoj. Naime radi se o akutnim i prolaznim psihoticnim poremecajima popracenim teskom depresijom,šizofrenijom …

Posljednjih 3 godine borimo se sa istim problemom . Konstantno mijenjanje terapija je onesposobljuje, kucali smo na vrata raznih neuropsihijatara da bi nasli odgovarajucu terapiju ali bezuspjesno.

Moja supruga je trenutno nepokretna, otezano govori , ne moze se pomjeriti i krece se polagano samo uz moju pomoc. Otezano i guta pa cak i svoju pljuvacku.

Molim Vas za pomoc zbog poboljsanja njenog zdravlja da bi bar malo bila bolje i da nađemo adekvatnu terapiju kako zbog nje tako i zbog nase dvoje maloljetne djece .

Hvala Vam svima unaprijed !

Pisem Vam moj broj telefona i dokumente liječenja. 062/585-856

Nas prioritet je sad samo dobar doktor i adekvatna terapija koja joj nece stetiti i koja Je nece onesposobiti .

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button