O nama

O NAMA

Vikici.net portal nastao je kao ideja, izraz volje i rješenosti nekoliko entuzijasta iz Vikića da pokrenu lokalni online medij koji bi pružao svježe servisne i druge informacije o dešavanjima, prvenstveno sa području Mjesne zajednice Izačić, kasnije i šire, namjenjene domaćim konzumentima i dijaspori.

Na svjetlost dana portal prvi put izlazi 2006. godine pod imeom i domenom Vikici-izacic.npage.de, dvije godine kasnije, 2008., mijenja naziv u Vikici.kilu.de, da bi od 2010., sve do danas, kontinuitet nastavio pod nazivom i domenom Vikici.net.

Potreba za objektivnim, blagovremenim, tačnim i sveobuhvatnim informisanjem o dešavanjima u Mz Izačić bila je vodilja autorima u kreiranju, osmišljavanju sadržaja i razvoju portala, koji se vremenom etablirao kao jedan ozbiljan i respektabilan online medij prevazilazeći lokalne okvire.

Tako se danas autorski sadržaji i članci Vikici.net-a mogu naći na gotovo svim vodećim portalima, elektronskim i pisanim medijima u Bosni i Hercegovini.

Otvoren, javan i transparentan rad praćen odgovornošću administracije koja servisira i u javnost daje samo provjerene informacije, ne vodeći se praksom izbacivanja u javnost neprovjerenih senzacionalističkih sadržaja i informacija sa bombastičnim naslovima s’ ciljem podizanja posjećenosti, ono je što naš portal čini posebnim i po čemu se razlikujemo od ostalih portala.

Vikici.net portal, pored informativne, ima i obrazovno-edukativnu namjenu koja se očituje kroz objavljivanje sadržaja te vrste.

Svjesni smo činjenice da se povjerenje stječe uzornim i poštenim radom. i to godinama, a da se nepromišljenošću i neodgovornošću puno brže može izgubiti, te se iz tih razloga držimo poslovne filozofije na kojoj počivamo.

Ostajemo dosljedni svojih principa i ideja, stalno radimo na razvoju portala, ne želimo iznevjeriti korisnike naših usluga, naprotiv, želimo nastaviti stvarati i graditi međusobno povjerenje, zajedno ići u budućnost, druga alternativa ne postoji.

Nadamo se da opravdavamo vaše povjerenje koje nam ukazujete posjetama i praćenjem naših aktivnosti.

Pozdrav za sve naše posjetioce, korisnike naših usluga i fanove.

 

Web portal Vikici.net.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button