Privatnost

ZAŠTITA PODATAKA

Vikići net koristi kolačiće (cookies) za prikupljanje neophodnh podataka, a sve s ciljem kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj Web stranici. Pregledom Web stranice Vikici.net slažete se sa korištenjem kolačića.

Vikici.net portal jamči privatnost svojih korisnika i posjetitelja.
Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisnicima, Vikici.net portal nipokoju cijenu neće ustupiti na uvid trećoj straini, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
Vikici.net portal može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korištenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o internet operateru-provideru). Ove podatke Vikici.net portal koristi kako bi imao informacije potrebne za poboljšanje rada portala, a njegov sadržaj dodatno usmjerio i prilagodio posjetiteljima.
Vikici.net portal se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Za registrovane korisnike

Registovanjem na Vikići.net portal ili na Forum portala korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.
Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Vikici.net portal nije odgovoran za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.
Vikici.net portal zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.
Vikici.net portal ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili usluga za koje je korisnik registrovan.

Svaki novi korisnik sa otvaranjem korisničkog računa (registracijom) dobija otvoren pristup svim sadržajima portala, kao i mogućnost korištenja istog.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button