VijestiVikići, IzačićZanimljivo

Halkići: Zavirite na jednu od najljepših ljetnih terasa… (FOTO)

Dolaskom ljeta svi mi počinjemo razmišljati kako si vani izgraditi miran kutak za odmor i uživanje. Čavljanje u toplim ljetnim noćima, ispijanje kafe te hladnih osvježavajućih napitaka i ostalih delicija, koje nas okrepljuju, na lijepo uređeniom ljetnim terassama uvijek predstavlja nešto posebno.

Zato se uvijek trudimo da naše terase svojim izgledom i komfornošću zadovolje vlastite ukuse i očekivanja, zašta je potrebno imati i određenu dozu kreativnosti.

Uputite li se kojim slučajem za Halkiće, teško da će vam oku promaći jedna od najljepših ljetnih terasa u Vikićima i Izačiću. U vlasništvu je Izeta Điđke Halkića, kojem očito kreatinosti i dobrih ideja nikad ne nedostaje.

Terasa svojim profinjenim prirodnim izgledom plijeni pažnju svakog putnika prolaznika, kao i namjernika, kojih je doista mnogo, jer Đićko vrijedi za jednog od najboljih i najodgovornijih automehaničara na našim prostorima.

Najvećim dijelom izrađena je od prirodnih materijala: puno neobrađeno drvo, oblice, poluoblice, daska, letva, prirodni kamen… rekli bi, čisti domaći eko proizvod.

Sve je tu, na jednom mjestu, za uživanje: frvene klupe i stol, gril, šank… naravno i dobra hladovina.

Majstor koji je Điđkinu ideju pretvorio u djelo, a to je Samir Halkić, također zaslužuje pomen i pohvale.

Evo i nekoliko prekrasnih fotografija koje će vas sigurno uvjeriti u ovo o čemu smo pisali, pa pogledajte i uživajte.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button