ŠtraparijadaVIJESTI

IZAČIĆ 13. ŠTRAPARIJADOM OTVARA OVOGODIŠNJ SEZONU ŠTRAPANJA

Već je postala gotovo ustaljena praksa da veliki zaljubljenik u štrapanje i jedan od organizatora čije štraparijade su postale najatraktivnije u regionu, Samir Aličić, redovno otvara i zatvara svaku sezonu ovog sve masovnijeg i popularnijeg konjičkog sporta u BiH.

Ove godine također, XIII međunarodnom štraparijadom “Izačić 2019”, Samir Aličić otvara sezonu koja bi mogla biti jedna od najzanimljivijih, najboljih i s obzirom na konkurenciju, jedna od najneizvjesnijih do sada.

Subota, 20. 4. 2019. godine, dan je kada će se u Izačiću okupiti sva štraparska elta i to svi samo s jedan ciljem: pokoriti Izačić, popeti se na tron i osvojiti prvu ovosezonsku šampionsku titulu na najatraktivnijoj i najpopularnijoj štraparijadi.

Zato, ne propustite priliku, ne događa se ovo svakodnevno, dan mejdana je blizu, sudar giganata je na pragu!

Izačić i Karaula vas čekaju, a organizator, dokazani profesionalac, Samir Aličić, potrudit će se da vam bude i ugodno i zabavno.

Tu je i specijalni gost štraparijade, diva muzičke estrade, nezamjenjiva ĆANA, koja će Vam uz BAND RILE-NASKIN, prirediti muzičke trenutke kakvi se samo sanjaju.

Programa će voditi, naravno, niko drugi do voditeljska legenda, Stanislav Jakica.

Dobro došli na XIII MEĐUNARODNU ŠTRAPARIJADU U IZAČIĆ!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button