Kud VikićiMuzikaRazonodaVIJESTI

Na sinoć održanom humanitarnom koncertu u Halci prikupljeno 1.536 km za Mehmeda Redžića

Mirsad Alibabić sa prijateljima, sinoć, 13. 02. 2014. godine, u restoranu Halka – Kapići, organizovao je humanitarni koncert, a sav prikupljeni novac namjenjen je za liječenje teško bolesnog Mehmeda Redžića.

Na održanom humanitarnom koncertu prikupljeno 1.536,00 konvertibilnih maraka, koje je gopodin Alibabić Mehmedu Redžiću uručio danas.

Sinoćnjim učešćem na koncertu, pored mnogobrojnih interpretatora sevdalinke i narodne muzike, te KUD-a “Skokovi”, svoj doprinos u realizaciji ovog humanog, ljudskog čina, dali su i naši Vikićani, naš sevdalija Emrah Emro Beganović i KUD “Vikići Vikići.

Mirsad Alibabić, humanista i veliki filantrop, organizator ovog, mnogih prethodnih, a i narednih, koje tek planira, humanitarnih koncerata čija je svrha pomoći bolesnim i unesrećenim ljudima, zasigurno zalužuje velike pohvale, a i više medijskog prostora u javnim sredstvima informisanja.

Samo veliki ljudi čine velika djela, Mirsade, želimo ti da istraješ na svom putu i još mnogo uspješno organizovanih koncerata kako bi pomogao one kojima je pomoć prijeko potrebna.

Pogledajte galeriju fotografija O V D J E, a uskoro će biti dostupno i mnogo video materijala.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button