BIHAĆSPORTVIJESTIVikići/IzačićZanimljivo

OBAVIJEST: Gater – Borik – Vikici – veliki airsoft susret

Obavještavamo mještane Vikića i okolnih mjesta da će se dana 28. decembra (subota), u vremenskom periodu od 08.00 do 20.00 sati, održavati airsoft susret na lokaciji “Gater – Borik” u Vikićima. 

Airsoft spada u ekstremne sportove današnjice, može biti opasan ako ne postupamo prema pravilima igre, stoga vas molimo da se na dan događaja ne šetate ovim rejonom, ponajviše zbog sopstvene sigurnosti.

Čast da zatvore airsoft sezonu za 2019. god. pripala je našim momcima iz Vikića. Tim “Ghost” organizuje airsoft susret za sve ljubitelje ovog sporta na lokaciji Gater – Borik u Vikićima. Susret je otvorenog tipa i mogu prisustvovati svi oni koji su voljni da zaigraju i koji posjeduju opremu za ovaj sport.

“Mještane još jednom molimo da se na dan susreta pripaze i da ovaj dio terena zaobilaze u prilično širokom luku, sport izgleda totalno primamljivo, naročito za mlađe uzraste, jer se radi o simulaciji prave vojne opreme, a  isto tako može biti opasan, posljedice mogu biti strašne ako se ne poštuju pravila sporta i ne slijede upute organizatora.”

Unaprijed se zahvaljujemo na vašoj toleranciji i razumijevanju, vaš tim “Ghost”.

Ispod ovog teksta nalazit ce se fotografija karte terena, obilježena onako da se otprilike možete orjentisati u kojem dijelu Osoja će se održati ovaj susret.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button