Nk BoracVIJESTI

Podrška gradske uprave Bihaća Nk-u Borac Izačić

Bliži se početak druge polusezone, odnosno proljetnog dijela nogometnog takmičenja u 2. ligi F BiH Zapad u kojoj Nk Borac iz Izačića pretendira na visoku poziciju pa i šampionsku titulu i u tom smjeru je upregnuo sve svoje resurse i kapacitete – ljudske, materijalne, finansijske…

Borac je trenutno trećeplasirana ekipa na tabeli i predstoji mu grčevita borba ukoliko se želi domoći trona. Budući da mu je ovo prva sezona takmičenja u 2. ligi F BiH Zapad, uspjehom se može smatrati i ukoliko takmičarsku sezonu 2015/2016 završi na jednoj od prve tri pozicije na tabli.

Igrači i uprava Borca uložili su ogroman napor i trud kako bi iz Kantonalne preselili u Federalnu ligu u kojoj žele pokazati i dokazati da tu nisu slučajno stigli.

Naravno, sve bi to bilo nemoguće postić bez širokog fronta podrške, u prvom redu gradske uprave Bihaća na čelu sa gradonačelnikom mr. Emdžadom Galijaševićem, koji su za proljetni dio prvenstva već prebacili iznos od 2.000,00 km za kotizaciju te 500 km za prvu utakmicu.

Tu je i podrška donatora, Savjeta Mjesne zajednice Izačić na čelu sa predsjednikom Rasimom Islamovićem, navijača i podrška svih mještana.

Upravo iz tih razloga i rezultati su tu, a svi se nadamo i dobroj poziciji, pa i šampionskoj tituli, zašto da ne, u sezoni 2015/2016 2. lige F BiH Zapad.

Sretno!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button