MuzikaVijesti

Predstavljamo vam: Muzička stranica Macanović.Net

Muzička stranica Macanovic.net je jedna od najpoznatiji na prostoru Cazinske krajine. Vlasnik ove stranice je gosp. Muhamed Macanovic iz Gornje Koprivne, Cazin. Ova stranica nam donosi mnogo zanimljivih reportaža, prati dosta dešavanja u Bosni i Hercegovini.

Svakodnevno nastoji da zabilježi dosta kadrova, što se tiče estradih umjetnika (pjevača), kao i dosta raznih manifestacija kada je riječ o očuvanju kulturne baštine ( folklora, izvornih pjesama), te humanitarnih koncerata.

Odmor za srce i dušu uvijek možete naći na muzičkoj stranici Macanović.net, koja uvijek donosi muziku uživo na istoimenoj stranici. Muhamed Macanović na svojoj stranici također ima veliki broj video zapisa koji su njegovo autorsko djelo.

Spomenut ćemo samo nekoliko njegovih autorski djela, kojima je popratio i zabilježio kadrove: Međunarodna smotra folklora u Bikodžama kod Lukavca, godišnjica KUD-a Mladost iz Liskovca, smotra folklora u Kiseljaku, godišnjica Udruženja Koprivna, godišnjica KUD-a Liskovac iz Liskovca, te još niz drugih priloga, naravno i mnoge humanitarne koncerte.

Muhamed Macanović također je glumio učesnika na snimanju emisije “Bajramski običaji” u organizaciji Hasana Keranovića iz Ponjevića. Na snimanju filma Uvelo poljsko cvijeće u organizaciji KUD-a Liskovac, također je i Muhamed igrao ulogu MILICIONERA. Par kadrova je vrijedni Muhamed zabilježio, te objavio na svojoj stranici Macanović.net. Muhamed je jedan od onih vrijednih insana, koji organizuje i humanitarne koncerte. Moramo reći da njegova stranica sadrži preko 920 raznih video priloga.

Iskreno preporučujemo da podsjetite stranicu Macanović.net, koja vam donosi muziku uživo za sve generacije!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button