BIHAĆNOVOSTIVikići&Izačić

Samir Aličić kandidat SDP-a za Gradsko vijeće Bihać

Mjesna zajednica Izačić dobila je svog prvog kanidata za Gradsko vijeće Bihać na predstojećim lokalnim izborima za gradska i općinska vijeća, gradonačelnike i načelnike općina u BiH, koji će se održati u nedjelju 2. oktobra 2016. godine.

Mjesni odbor SDP-a Izačić i Gradski odbor SDP-a Bihać Samira Aličića, aktualnog člana Savjeta Mjesne zajednice Izačić, predložili su i stavili na kandidacijsku listu vodeći se određenim zaslugama koje je stekao u proteklom periodu radeći za dobrobit Vikićana i Izačićana i činjenicom da Aličić među lokalnim stanovništvom uživa zavidan ugled, te da važi za poslovnu i karizmatičnu osobu.

Gospodin Aličić odigrao je značajnu ulogu u aktivnostima koje su rezultirale asfaltiranjem nekoliko dionica na regionalnoj cesti koja prolazi kroz Vikiće, a uspješnom organizacijom međunarodnih štraparijada doprinjeo je zbližavanju ljudi kao i tome da se lijep glas o Izačiću i Bihaću daleko čuje.

Aličiću želimo sreću i izbor u Gradsko vijeće.

Prema uputstvu o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti Centralne izborne komisije BiH, zvanično podnošenje kandidatskih lista počinje već od naredne sedmice, tačnije od 22. juna i traje do 04. jula, dok konačna ovjera traje do 29. jula a koja će i zvanično potvrditi kandidate.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button