BIHAĆVIJESTI

Građani razgovarali sa čelnim ljudima Grada Bihaća u okviru Dan otvorenih vrata Gradske uprave

Razgovorom sa građanima Bihaća koji su se odazvali pozivu Gradske uprave, danas je drugi put realiziran novi vid komunikacije javne uprave sa građanima Bihaća pod nazivom Dan otvorenih vrata Gradske uprave. Na pitanja sugrađana odgovarao je jednim dijelom bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić, gradski vijećnici, šefovi službi i direktori javnih preduzeća i ustanova.

I danas su građani iskoristili mogućnost postavljanja pitanja koja se većinom odnose na dugogodišnje imovinsko-pravne probleme, inspekcijski nadzor, putnu infrastrukturu, problem divljih deponija, a ispred mještana MZ Harmani upućena je i inicijativa za uklanjanje repetitora za mobilnu telefoniju sa zvonika crkve sv. Ante Padovanskog.

Dan otvorenih vrata Gradske uprave Bihać održavati će se svakog zadnjeg petka u mjesecu, u Salonu za vjenčanja Gradske uprave Bihać, u periodu od 10:00 do 12:00 sati. Ova aktivnost realizira se kao radijska emisija koja se uživo prenosi u program Radio Bihaća, a oni koji nisu u prilici da prisustvuju na licu mjesta, pitanja mogu postavljati putem programa Radio Bihaća.

Ukoliko na određena pitanja nije moguće dati odgovore na licu mjesta u sklopu Dana otvorenih vrata, na ista će se pismeno odgovara u što kraćem roku, tako da svi građani dobiju odgovore na postavljena pitanja.

GRAD BIHAĆ

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button