LG VikićiVijesti

Iako je lovostaj, lovci radno uz druženje i teferič

Već nešto duže od mjeec dana je lovostaj. Iako se ne lovi, kod LG Vikići je radno, a nerijetko veselo i zabavno. Aktivni su, neprestano nešto u svom lovačkom rejonu Čerkezovac u Bugaru izgrađuju i privređuju.

Valja infrastruturu, infrastukturne objekte kao i sve popratne materijalno tehničke lovne sadržaje dovesti u red, sanirati, obnoviti, izgraditi nove, kako bi sve spremno dočekalo novu lovnu sezonu…

Rade se putići, puteljci i stazice; izgrađuju se nove čeke, farbaju i saniraju oštećenja na starim, izgrađuju se i postavljaju nove, modifikovane verzije hranilica, opravljaju stare…

Radi se, ali se i teferiči. Kad smo rekli “nerijetko veselo i zabavno”, s’ razlogom to naglašavamo, jer lovačka družina nakon radnog dana obično se, uz roštilj, kotlić ili ražanj, opusti i dade si malo oduška.

Pa i kada se ne radi na lovnim dobrima, družini uvijek iskrsne neki dobar razlog da se zasjedne i zafešta. Tako su ovih dana proslavili dolazak novih članova u svoju lovačku grupu, poželjeli im dobrodošlicu, a zna se kako, na najljepši mogući način, onako kako to samo lovci znaju – uz druženje, dobru mezu, a i dobru kapljicu.

Novim članovima i mi želimo dobrodošlicu u LG Vikići, a svima skupa da zatvor lova što prije istekne kako bi krenuli u nove lovačke avanture.

Ugodni trenuci posjetiocima sajta uz ovaj miks lijepih fotografija, a vjerujemo da će obradovati i one koji baš nisu vični lovu i lovačkom nauku.

Invalid Displayed Gallery

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button