MuzikaVIJESTI

PREDSTAVLJAMO VAM: Enes Velić – Kriger, muzička produkcija “EV KRIGER”

Put do uspjeha trnovit je, naporan, pun odricanja, samožrtvovanja, uspona i padova, ali, ako imate cilj, utvrdite smjernice i držite se zadanog puta, uz mukotrpan rad, još kada ste po prirodi kreativac, uspjeh je zagarantovan i niko vam ga ne može ukrasti.

Muzička produkcijska kuća iz Cazina, tačnije Gornje Koprivne, “EV-KRIGER”, alias Enes Velić Kriger, najbolji je primjer kako se gradi uspješan poslovni put.

Zahvaljujući svojoj poslovnoj filozofiji, do koje izuzetno drži, a koja obavezno porazumijeva: planiranje, organiziranje uz stalnu motivaciju i kontrolu onoga što radi, kao i nove ideje i rješenja iz svijeta muzike, uz uvažavanje sugestija i primjedbih svojih klijenata, muzički studio “EV-KRIGER” na tržištu se uspio nametnuti kao ozbiljna i renomirana kuća, koja zna šta hoće i šta želi.

Ako želite kovati put do zvijezda, a uz to ste talentovani muzičar i po svaku cijenu stremite ka uspjehu, u “EV-KRIGER” ćete pronaći pravog, istinskog partnera s’ kojim ćete veoma brzo stići do cilja i ispuniti svoj san.

EV-KRIGER nudi vam usluge: pisanja tekstova, muzike, snimanje, aranžiranje… produkciju. Vama preostaje samo da kontaktirate “EV-KRIGER”, sve ostalo je rutina i za sve će se isti sam pobrinuti.

Telefon: 00387 61 849 765

E-mail adresa: kriger75@hotmail.com

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button