BIHAĆVIJESTI

USVOJEN NACRT BUDŽETA GRADA BIHAĆA ZA 2018. GODINU, VIKIĆI NISU ZABORAVLJENI

Na danas održanoj 15. sjednici Gradskog vijeća Bihać usvojen Nacrt Budžeta Grada Bihaća za 2018. godinu.

Ono što je nas Vikićane posebno interesovalo jeste hoće li za nastavak radova na lokalnnim cestama u Vikićima biti planirana budžetska sredstva u 2018. godini.

Na radost nas sviju, a zahvaljujući gradskom vijećniku Ahmedu Fatkiću (A-SDA), u usvojenom Nacrtu Budžeta Grada Bihaća za 2018. godinu planirana su financijska sredstva za nastavak izgradnje i asfaltiranja lokalne ceste Čavnik Krug u iznosu od 45.000,00 KM, za rekonstrukciju Ulice Vikićkih veterana financijska sredstva u iznosu od 50.000,00 KM, te za rekonstrukciju dijela ceste Vikići – Mala Peć financijska sredstva u iznosu od 15.000,00 KM.

Građeviski odbor Vikići u ime mještana Vikića i u svoje lično ime zahvaljuje se vijećniku Ahmedu Fatkiću, gradonačelniku Šuhretu Fazliću i gradskim vijećnicima, koji su podržali ovaj Nacrt Budžeta Grada Bihaća za 2018. godinu, a kojim su dali do znanja da nisu zaboravili na Vikićane.

NAPOMENA: Ahmed Fatkić zaslužuje posebno veliko hvala od Vikićana jer je i sam, lično, uplatio 500 KM na ime izgradnje lokalnih cesta u Vikićima.

VN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button