NOVOSTIPŠ VIKIĆI

Mještani i nastavno osoblje PŠ Vikići u akciji…

Po svemu sudeći mještani Vikića i nastavno osoblje PŠ Vikići glavni su i jedini koji odgovorno brinu o sigurnosti, izgledu i funkcionalnosti školskog dvorišta sa ogradom, stazom-putem, igralištem, voćnjakom… i kontinuirano rade na održavanju i uređenju istih.

To su pokazali i dokazali nebrojeno puta do sada. Mnogobrojne su pokrenute i odrađene akcije iza njih, o čemu smo redovno pisali.

Ovaj put je riječ o tamponiranju i ravnanju školskog dvorišta nasipom i prvoj akciji ove godine u režiji Bahrudina Rekića i Hasiba Sušića te nastavnice razredne nastave Ilene Jusić čiju objavu sa Facebooka prenosimo u cijelosti.

“Prva naša akcija ove godine. Suradnja naše škole sa mještanima Vikića nikad nije upitna. Krenuli smo sa nasipom dvorišta, a ima još planova, pa ko želi da nam se pridruži u planiranju i izvođenju akcija neka nam se pridruži. Zahvaljujemo se Bahrudinu Rekić što je uplatio pijesak i Hasibu Sušiću što je isti dovezao o svom trošku.Svaka pomoć mještana nama puno znači, a sve radimo u interesu vaše djece, a naši učenika.”

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button