MuzikaVIJESTI

Đula Drini i Emrah Beganović sinoć u Medvodama priredili nezaboravan štimung (VIDEO)

Sinoć u Medvodama – R Slovenija, Đula Drini održala fantastičan koncert na kojem je Emrah Beganović predstavio svoj prvijenac, predivnu numeru, “Znam da me čeka”.

Muzički dvojac, Đula i Emrah, uz pratnju izvrsnog Enesa – Krigera Velića na klavijaturama, Edina Velića na flauti i Faruka Osmančevića na gitari, sinoć je u prepunoj Sportskoj dvorani Medvode priredio nezaboravan muzički performans, koji će se dugo pamtiti, pri tom dovodeći publiku i fanove do emotivnog ushićenja.

Cazinska Pahuljica, Đula, koja važi za jednog od favorita u Zvezdama Granda, pjevala je svoje hitove kao i hitove poznatih muzičkih zvijezda sa estrade; Emrah također, a uz sve predstavio je publici i svoj prvi, nedavno snimljeni singl, “Znam da me čeka”.

Svoje pjevačke kvalitete ovaj talentovani dvojac pokazao je i u duetu, izvodeći poznate hitove, što je mnogobrojna publika dočekala i popratila sa oduševljenjem.

Do narednog koncerta, sretno krajiški slavuji, a vi, cijenjeni pratioci Web portala Vikići.net, uživajte u videoprilozima ispod, koji prikazuju djelić sinoćnje atmosfere u Medvodama.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button