PolitikaVijestiVikići, Izačić

Felić Edin – Denjo kandidat SDA Izačić za Gradsko vijeće Bihać

Felić Edin – Denjo, rođen 18. 05. 1970 godine u Bihaću. Oženjen, otac troje djece.

Po zanimanju ekonomista, sa završenom višom ekonomskom školom na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Bihaću. Više od deset godina, od početka 2006., zaposlen na poziciji direktora regionalne P.J. “MEPAS“ Bihać, koja upošljava trideset radnika.

U periodu od 1997 – 2004 zaposlen na poslovima prodaje u renomiranim firmama “Coca-Cola Amatil“ Sarajevo, te od polovine 2004. – 2006. u firmi “Kraš Trgovina“ u kojima je više puta nagrađivan i proglašavan komercijalistom godine za prostor cijele BiH.

Od početka 1992. do kraja 1995. godine aktivni učesnik rata u BiH u sastavu 502. viteške brigade 5. korpusa Armije BiH. Društveno aktivan u različitim oblastima od koristi za širu društvenu zajednicu, a naročito u sportu.

Aktivno se bavi fudbalom, više od 25 godina, od čega zadnjih desetak godina kao trener i Sportski direktor NK „Borac“ Izačić, kojeg u sezoni 2015/2016 uvodi u viši rang Druge lige F BiH Zapad.

U istoj sezoni 2015./2016. godine sa NK Borac Izačić osvaja finale Kupa NS USK. Vršio funkciju Predsjednik Klubova NS USK, te člana NS USK.

Energičan, komunikativan, otvoren za nove izazove i timski rad.

ČOVJEK KOJI ZASLUŽUJE NAŠE POVJERENJE!
Edin Denjo Felic

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button