PolitikaVijestiVikići, Izačić

Felić Edin – Denjo kandidat SDA Izačić za Gradsko vijeće Bihać

Felić Edin – Denjo, rođen 18. 05. 1970 godine u Bihaću. Oženjen, otac troje djece.

Po zanimanju ekonomista, sa završenom višom ekonomskom školom na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Bihaću. Više od deset godina, od početka 2006., zaposlen na poziciji direktora regionalne P.J. “MEPAS“ Bihać, koja upošljava trideset radnika.

U periodu od 1997 – 2004 zaposlen na poslovima prodaje u renomiranim firmama “Coca-Cola Amatil“ Sarajevo, te od polovine 2004. – 2006. u firmi “Kraš Trgovina“ u kojima je više puta nagrađivan i proglašavan komercijalistom godine za prostor cijele BiH.

Od početka 1992. do kraja 1995. godine aktivni učesnik rata u BiH u sastavu 502. viteške brigade 5. korpusa Armije BiH. Društveno aktivan u različitim oblastima od koristi za širu društvenu zajednicu, a naročito u sportu.

Aktivno se bavi fudbalom, više od 25 godina, od čega zadnjih desetak godina kao trener i Sportski direktor NK „Borac“ Izačić, kojeg u sezoni 2015/2016 uvodi u viši rang Druge lige F BiH Zapad.

U istoj sezoni 2015./2016. godine sa NK Borac Izačić osvaja finale Kupa NS USK. Vršio funkciju Predsjednik Klubova NS USK, te člana NS USK.

Energičan, komunikativan, otvoren za nove izazove i timski rad.

ČOVJEK KOJI ZASLUŽUJE NAŠE POVJERENJE!
Edin Denjo Felic

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button