MuzikaVideoVIJESTI

PREDSTAVLJAMO VAM: “VISION” – video i audio produkcija

Uspjeh je najvjerovatnije stanje duha povezano sa stalnim djelovanjem praćenim novim – kreativnim idejama. Ako želite uspjeti u životu morate: stalno i uporno raditi, ne stajati, razmišljati o tome da ćete i da morate uspjeti u poslu kojim se bavite, ne plašiti se novih ideja, biti kreativni i znati što želite u životu.

Očit primjer kako se gradi uspješan poslovni put jeste “VISION” – video i audio produkcija na čelu sa Munibom Denjom Čavkićem.

Poslovnost, odgovornost, komunikativnost, ažurnost, uvijek nove ideje i rješenja iz svijeta multimedija, otvoren, liberalan, timski rad i pristup uz uvažavanje sugestija i ideja svojih klijenata – u najkraćim crtama bilo bi ono što krasi “VISION” produkciju.

Želite li pločati i kovati svoj put sreće u biznis svijetu, na pravom ste putu, pronašli ste pravog-istinskog promotora vaših misli i ideja, jednog od najboljih u regionu, pa i šire – “VISION” audio i video produkcijsku kuću.

“VISION” video i audio produkcija nudi vam usluge izrade audio i video reklama, video spotova ( korporativnih, promotivnih i reklamnih), kompjuterske montaže i obrade slike i zvuka, izrade PR televizijskih i radijskih priloga, reportažnih filmova, markenting, reklame… još kada se tome dodaju usluge “VISIONA” kojima možete ovjekovječiti svoje najljepše životne trenutke (svadbe, rođendane, godišnjice…), budite sigurni da ste na pravom mjestu.

Telefon: ++387 61 752 246

E-mail adresa: vision@bih.net.ba

YouTube kanal: http://www.youtube.com/user/MCDeNjo

VISION (promotivni video)

Unac jedan jedini – predivan dokumentarni film iz seriala Druga dimenzija rađen u “VISION” produkciji

Selma Čavkić & Kemal Malovčić – Kaži meni kaži

denjo copy

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button