BIHAĆEKONOMIJAVIJESTI

Bišće park, jedan od najsavremenijih trgovačkih parkova ovog dijela Evrope otvara se 11. aprila

Bihać dobiva jedan od najsavremenijih maloprodajnih trgovačkih centara u ovom dijelu Evrope , “Bišće Park”, prema najavama otvara se 11. aprila 2024.

Tako će Bišćani, te kompletna Krajina, vikend šoping turisti iz graničnih područja R Hrvatske i svi turisti koji posjeete Bihać, imati priliku da, uz kupovinu, uživaju u sadržajima koje će nuditi maloprodajni centar, “Bišće Park”.

“Brojni poznati brendovi imat će svoje prodavnice u ovom tržnom centru, kao što su LC Waikiki, Pepco, Deichmann, NewYorker, Sport Vision, DexyCo, Techno Shop, Sinsey i mnogi drugi.”Brojni poznati brendovi imat će svoje prodavnice u ovom tržnom centru, kao što su LC Waikiki, Pepco, Deichmann, NewYorker, Sport Vision, DexyCo, Techno Shop, Sinsey i mnogi drugi.

Tu će se nalaziti i supermarket lanca Fortuna marketi. Retail park će kompleksom na čak 40 hiljada kvadratnih metara i svjetskim sadržajima pružiti mnogo više od tradicionalnog šoping iskustva, a cilj je da postane omiljeno mjesto druženja za sve generacije.

Zanimljiv je podatak da je na izgradnji objekta radilo čak 76 kompanija, odnosno 1.055 ljudi. Projekt je izgrađen za 392 dana.

U samom centru bit će zaposleno oko 300 radnika. Ukupna vrijednost investicije je oko 20 miliona KM.

Poklon posjetiocima je i veliki centralni trg koji se gradi na 1.000 kvadratnih metara. Posjetioci Bišće Parka će moći uživati u preko 13 hiljada kvadratnih metara prodajnog prostora koji je pokriven brzim internet pristupom.

Investitor je kompanija ANH Capital Investment. Vlasnici ove firme su kompanija “Petrol-P” Bihać i “Leburić-komerc” Prnjavor. Vlasnica firme “Petrol-P” je Fatima Prošić dok iza “Leburić-komerca” stoje Milan i Dragan Leburić”, piše Biznisinfo.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button