HumanostVIJESTI

Džemat Mala Peć uspješno okončao hunanitarnu akciju za porodicu Miskić Bajre

Dana 4. 11. 2022. u prijepodnevnim satima, oko 11.30, u MZ Kamenica došlo je do pada stabla na kabinu teretnog motornog vozila izačićke firme BOB,  kojim je upravljao naš sugrađanin Bajro Miskić, a isti je na licu mjesta smrtno stradao.

Džemat Mala Peć odmah potom pokrenuo je akciju na prikupljanju finansijskih sredstava za porodicu Bajre Miskića, koju je uspješno okončao dana 20. 11. 2022.

Jučer su aktivisti i glavni pokretači akcije: Šaban Nasiha Keškić , Amir Delic , Irfan Mušić , Ismet Keskic i Denis Keškić, podnijeli finansijski izvještaj te novac položili na banku.

Veliken pohvale za pokretače akcije, ljude velika srca, velike humaniste, kao i za sve one koji su se dobrovoljnim prilozima uključili i finansijski pomogli porodicu Miskić Bajre.

Izvještaj Denisa Keškića koji je objavio na Facebook stranici Mala Peć prenosimo u cijelosti.

“IZVJEŠTAJ za porodicu Miskić.

Poštovani učesnici i svi ljudi dobrog srca želimo vas obavijestiti da smo prikupljeni novac danas položili u trezor banke i predali prikupljena sredstva. Potpisane osobe potvrđuju ispravnost i istinost ove akcije. Porodica se od srca svima zahvaljuje.

Hvala na pokretanju ove akcije Šaban Nasiha Keškić , Amir Delic , Irfan Mušić , Ismet Keskic , Denisu Keškiću i svakom učesniku koji je na bilo koji način pomogao.Dragi Allah da vas nagradi svojom milošću.”

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button