VijestiVikići, Izačić

SA DODJELE NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA OSNOVCIMA VIKIĆA (GALERIJA)

Mališanima Osnovne škole Vikići 25. decembra 2018. godine dodijeljeni su novogodišnji poklon paketići, a obezbijedili su ih Vikićani koji se nalaze na privremenom radu u zapadno-evropskim zemljama.

Akcija je vođena uz podršku i koordinirano sa nastavnicima razredne nastave područne Osnovne škole Viiići, koja djeluje u sastavu Osnovne škole Kamenica, tako da je danas svih 54 osnovca, koliko broji ova obrazovna ustanova, obradovana novogodišnjim poklon paketićima.

U svečanoj atmosferi i ambijentu, priređenom od strane nastavnog osoblja i učenika, paketiće je poddjelio lično Djeda Mraz, za ovu priliku specijalno stigavši sa Sjevernog pola.

Razdragana, vesela i srećom ozarena dječica, imala su priliku promatrati kako im u goste hrli Djed Mraz, vučući poklončiće koji su im, nadamo se, barem djelomično, ispunili njihove novogodišnje želje i željice, međutim, odmah su uzvratila istom mjerom i dijelom se odužila priredivši priredbu sa bogatim zabavnim programom u kojem je imao priliku uživati lično i Djed Mraz.

Novogodišnje poklon paketiće za mališane obezbijedili su: Rahila Čajić, Mehmed Mujetić, Kemal Vikić, Hakija Rekić i Izet Beganović.

Pohvale za osobe koje su učestvovale u akciji, svakako i za nastavno osoblje i učenike, koji su organizovali malu priredbu i pobrinuli se za ugodan i svečan ambijent.

Pogledajte u foto galeriji i video zapisima  ispod koliko je bilo veselo u Osnovnoj školi Vikići, a izmamiti jednom djetetu samo osmijeh, da ne govorimo o tome koliko su se danas djeca obradovala i bila sretna, znači mnogo.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”100” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”120” thumbnail_height=”80” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”0” number_of_columns=”60” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”0” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” ngg_triggers_display=”always” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]


VN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button