VijestiVikići, Izačić

DIJASPORA VIKIĆA NOVOGODIŠNJIM POKLON PAKETIĆIMA OBRADOVALA MALIŠANE OŠ VIKIĆI

Mališanima Osnovne škole Vikići danas su dodijeljeni novogodišnji poklon paketići, a obezbijedili su ih Vikićani koji se nalaze na privremenom radu u zapadno-evropskim zemljama.

Akcija je vođena uz podršku i koordinirano sa nastavnicima razredne nastave područne Osnovne škole Viiići, koja djeluje u sastavu Osnovne škole Kamenica, tako da je danas svih 54 osnovca, koliko broji ova obrazovna ustanova, obradovana novogodišnjim poklon paketićima.

U svečanoj atmosferi i ambijentu, priređenom od strane nastavnog osoblja i učenika, paketiće je poddjelio lično Djeda Mraz, za ovu priliku specijalno stigavši sa Sjevernog pola.

Razdragana, vesela i srećom ozarena dječica, imala su priliku promatrati kako im u goste hrli Djed Mraz, vučući poklončiće koji su im, nadamo se, barem djelomično, ispunili njihove novogodišnje želje i željice, međutim, odmah su uzvratila istom mjerom i dijelom se odužila priredivši priredbu sa bogatim zabavnim programom u kojem je imao priliku uživati lično i Djed Mraz.

Novogodišnje poklon paketiće za mališane obezbijedili su: Rahila Čajić, Mehmed Mujetić, Kemal Vikić, Hakija Rekić i Izet Beganović.

Pohvale za osobe koje su učestvovale u akciji, svakako i za nastavno osoblje i učenike, koji su organizovali malu priredbu i pobrinuli se za ugodan i svečan ambijent.

Putem video zapisa ispod, kojih će biti još, pogledajte koliko je danas bilo veselo u Osnovnoj školi Vikići, a izmamiti jednom djetetu samo osmijeh, da ne govorimo o tome koliko su se danas djeca obradovala i bila sretna, znači mnogo.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button