HumanostVIJESTIVikići/Izačić

FAHRO BAND I PRIJATELJI: HUMANITARNI KONCERT ZA ELVISU ISLAMOVIĆ

U četvrtak 25. aprila 2019., Fahro Band i prijatelji u Izačiću organizuju humanitarni koncert za teško oboljelu Elvisu Islamović.

Koncert će se održati u sportskoj dvorani izačićke osnovne škole sa početkom u 19.00 sati, ulaz je 5 KM.

Učešće će uzeti mnogobrojni vokalni solisti sa estrade i prijatelji Fahro Banda.

Kao što znate, o tome smo pisali prije nekoliko dana,Tridesetosmogodišnjoj Elvisi Islamović iz bihaćkog naselja Izačić hitno treba pomoć svih dobrih ljudi. Supruzi i majci troje djece, od kojih dvije kćerke idu u osnovnu školu,  a sin u srednju školu, 2012. godine dijagnosticiran je tumor na vratu, a početkom ove godine ponovo je dijagosticiran tumor mozga zvani TM (Meta)Cerebri.

Tačna dijagnoza koju su ljekari u KCUS u Sarajevu dijagnosticirali glasi MELANOMA MALIGNUM, META CEREBRI ST POST OP TUMORIS. Da bi Elvisa što prije počela tretman liječenja, njen suprug Rasim što prije mora kupiti lijek PEMBROLIZUMAB 200 mg koji bi trebao imati tretman svakih 21 dan. 

Ovaj lijek košta 15.000 KM a kako porodica Islamović nema sredstava, moli sve dobre ljude da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. 

Budimo humani, budimo ljudi kao i uvijek do sada, hitno je, odazovimo se na koncert.


Danas Elvisa, sutra već možda neko od nas, bolest ne bira dragi građani, zato, zbijmo redove, život je u pitanju, pomozimo što prije da ne bude prekasno.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button