Humanost na djeluVijesti

Derviša Fazlić iz Bihaća hitno treba našu pomoć…

Derviša Fazlić je 20-godišnja djevojka iz Bihaća koja hitno treba pomoć dobrih ljudi jer joj je dijagnosticirana progresivna sistematska skleroza, rijetka bolest vezivnog tkiva, zbog čega je potrebno hitno izmještenje u Austriju.

Operacija bi uskoro trebala biti obavljena u Beču, ali Dervišini roditelji nisu u mogućnosti da sami plate operaciju i liječenje.

Derviši možete pomoći uplatom na račun 3389 002 549 801 665 (UniCredit banka), na ime Asmir Fazlić.

Za uplate iz inostranstva:

UniCredit Bank DD Mostar
Bosna i Hercegovina
S.W.I.F.T. UNCRBA22

Asmir Fazlić
Podstrana bb, Ripač, Bihać

IBAN: BA39 3385 0028 8302 2667

Zadnje vijesti u vezi stanja i liječenja naše Derviše

Derviša je juče posjetila kliniku, gdje su dobili račun u iznosu od 31.000 € za 14 dana ležanja i laboratorijski nalaz sa rtg plućima. Roditelji nisu imali toliki iznos, pitali su doktora da je primi, ostatak novca će dobiti za nekoliko dana, on je odbio.

Ona je trenutno u vrlo lošem fizičkom stanju i zbog njene tjelesne težine ne može ni razmišljati o transplantaciji koštane srži.

Derviša je kod svoje kuće i pokušat će se malo oporaviti i tražiti pomoć ponovo… Derviša neće odustati u svojoj borbi jer je ona naša heroina! ❤️

Molimo Vas nastavite dijeliti ovu objavu, pomozite koliko možete, uplatite i animirajte druge da uplaćuju, možemo i moramo uspjeti za našu heroinu Dervišu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button