VijestiVikići, IzačićZabava

LUNA PARK VIKIĆI PONOVO U POGONU, VELIKA PRVOMAJSKA ZABAVA SA “FAHRO BAND”

Luna park Vikići sa “FAHRO BAND”, velikom prvomajskom zabavom od 19:30 sati, impresivnim povratkom najavljuje početak sezone urnebesnih zabava i ludila.

Muzičar, težak, biznismen… Fahrudin Fahro Bunić – nedovršena priča vraća se na velika vrata…

Ne prođe mnogo vremena, a da nam Fahrudin Fahro Bunić – alias “FAHRO BAND” ne priredi neko iznenađenje. Da je vanserijski muzičar, vokalni solista, zabavljač… to nam je odavno svima poznato.

Također, da je radin, vrijedan, marljiv, težak, poljoprivrednik… a i humanista, opće-poznata je činjenica o kojoj svakodnevno svjedoče njegova adjela.

Međutim, činjenica da je Fahro isto tako i dobar biznismen, malo nas je iznenadila i zatekla, ali Fahro je to dokazao, pa i pokazao kako se to najbolje radi.

Uspio je Fahro sve svoje vrijednosti i afinitete ujediniti – sinronizovati, a to je rezultiralo pokretanjem malog biznisa, tako da mu se slobodno može pridodati još jedno umjetničko ime – “Fahro Universale”.

Naime, Fahro je u Vikićima još prošle godine pokrenuo rad malog zabavnog parka, a ove godine od 1. maja velikom velikom zabavom reaktivira njegove aktivnosti.

Druženja, zabave, pjesme i igre neće faliti, bujrum Fahro vas čeka.

Fahrudine sretno!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button