RazonodaVIJESTIVikići/Izačić

LUNA PARK VIKIĆI PONOVO U POGONU, VELIKA PRVOMAJSKA ZABAVA SA “FAHRO BAND”

Luna park Vikići sa “FAHRO BAND”, velikom prvomajskom zabavom od 19:30 sati, impresivnim povratkom najavljuje početak sezone urnebesnih zabava i ludila.

Muzičar, težak, biznismen… Fahrudin Fahro Bunić – nedovršena priča vraća se na velika vrata…

Ne prođe mnogo vremena, a da nam Fahrudin Fahro Bunić – alias “FAHRO BAND” ne priredi neko iznenađenje. Da je vanserijski muzičar, vokalni solista, zabavljač… to nam je odavno svima poznato.

Također, da je radin, vrijedan, marljiv, težak, poljoprivrednik… a i humanista, opće-poznata je činjenica o kojoj svakodnevno svjedoče njegova adjela.

Međutim, činjenica da je Fahro isto tako i dobar biznismen, malo nas je iznenadila i zatekla, ali Fahro je to dokazao, pa i pokazao kako se to najbolje radi.

Uspio je Fahro sve svoje vrijednosti i afinitete ujediniti – sinronizovati, a to je rezultiralo pokretanjem malog biznisa, tako da mu se slobodno može pridodati još jedno umjetničko ime – “Fahro Universale”.

Naime, Fahro je u Vikićima još prošle godine pokrenuo rad malog zabavnog parka, a ove godine od 1. maja velikom velikom zabavom reaktivira njegove aktivnosti.

Druženja, zabave, pjesme i igre neće faliti, bujrum Fahro vas čeka.

Fahrudine sretno!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button