RazonodaVIJESTIZanimljivo

UZ POMOĆ OVE STRANICE PRONAĐITE SVOG DVOJNIKA

Poznato je da na svijetu postoji mnogo osoba koje liče jedna drugoj ili su potpuno identicne. Kako biste pronašli svog dvojnika ili osobu koja najvise liči na vas, dovoljno je da otvoritie stranicu “I Look Like You” i negdje i u nekom Zemljinom kutu pronađete 2drugog sebe”.
Pronađite osobu koja izgleda isto kao i vi.

Dovoljno je da na stranicu I Look Like You uploadujete svoju fotografiju, servis za uspoređivanje svih fotografija će na temelju nje pronaći osobu koja izgleda kao i vi. Ovaj zabavan servis koji služi isključivo za razonodu nudi i opciju pregledavanja sličnosti među drugim osobama. Tako možete pogledati u kojem postotku su neke dvije osobe slične, odnosno čiji izgled se najviše poklapa s izgledom npr. slavnih ličnosti.

Ideja se razvila iz priča o sigurnosnim službama, koje prepoznavanje lica koriste kao pomoć pri traženju kriminalaca. Autori servisa Wayne Adam i Kirk Johnson su odlučili otvoriti web stranicu u trenutku kad korisnici postave preko sto hiljada fotografija.

Sajt je prikupio priželjkivani broj fotografija i profunkcionisao., Vama preostaje da provjerite ko izgleda isto kao i vi. Site I Look Like You omogućava vam da uploadate fotografiju i da na osnovu nje pronađu osoba koja liči na vas.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button