Medicina, zdravljeVijesti

NEMA VIŠE PROTEZA: VAŠI PRIRODNI ZUBI ĆE OPET MOĆI DA IZRASTU ZA 9 NEDELJA – EVO KAKO!

Otkriće dr DŽeremija Maoa sa Kolumbijskog univerziteta je definitivno nova senzacija

Svi oni koji su bili nezadovoljni svom prirodnim zubima, najčešće su posezali za stavljanjem proteza. Ali moderna tehnologija je i to prevazišla. Otkrili su da se u usnoj šupljini ponovo mogu razviti i izrasti vlastiti zubi i to u narednih devet nedelja.
Otkriće dr DŽeremija Maoa sa Kolumbijskog univerziteta je definitivno nova senzacija i revolucionarno otkriće u medicini, a posebno u stomatologiji. On je nedavno objavio rezultate svoga istraživanja za regeneraciju zuba. Uz pomoć skele za zube koja sadrži matične stanice iz organizma, koristio je svoju DNK i uspeo da regeneriše nove zube.

Obnavljanje izvađenih zuba traje tačno devet nedelja. Uređaj – skela za zube s matičnim stanicama treba biti postavljena na područje na kome nema zuba. U prvoj fazi organizam će se navikavati, nakon toga prihvatiti stanice, a potom i regenerisati koren zuba.
Jednostavno rečeno, matične stanice iz vašeg teela koriste se za zamenu zuba koji nedostaju. Zatim zub postaje jedno s okolnim tkivom. To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i rezultirati u prilično brz oporavak – objašnjava Džeremi.

bhmagazin.org

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button