Nermin Halilagić, fenomen, čovjek-magnet, nova senzacionalna otkrića i spoznaje

“Čovjek-magnet” koji nam se prvima povjerio, odmah po sasvim slučajno otkrivenom sopstvenom fenomenu, 38. godišnji Nermin Halilagić iz Izačića kod Bihaća, ispričao nam je nova, senzacionalna, otkrića i spoznaje, koje su, kako nam reče, i njega samog iznenadile.

Naime, pored toga što njegovo tijelo djeluje kao magnet i privlači gotovo sve metalne i plastične predmete, Nermin je otkrio da ima sposobnost lociranja boli kod osoba, a kako nam ispriča, prilikom dodira bolnog mjesta ruke mu postaju ekstremno hladne, dok oboljela osoba na tom mjestu osjeća toplinu, kao da isto gori.

Budući da je po zanimanju mesar, kolege na poslu iz znatiželje, da se uvjere u njegov fenomen, masovno su izvodili eksperimente sa njim, i kako kaže, za pravo čudo i satare su se lijepile za njega.

Nerminova supruga, nakon što se udarila u prst, a nije htjela posjetiti ljekara, zadobila je hematom koji je nakon njegova tretmana nestao kao da ga nije ni bilo.

Nermin nam je također rekao kako je razgovarao sa jednim ljekarom iz Bihaća a isti mu je rekao da jedino što ne bi smio raditi jeste da ide u magnetni bubanj i preporučio mu je da ode na ljekarski pregled, ali da nije bolestan, već da je fenomen.

“Nikada nisam ni bio bolestan, niti išao ljekarima, jedino odem kada se porežem”, naglašava Nermin.

Nermin Halilagić navodi kako se ne osjeća nešto posebno niti drugačije otkako je otkrio svoje sposobnosti, izuzetak je samo to što ima osjećaj “kao da je skupljen”.

Ovo je doista jedinstvena priča, priča kojoj se ne nazire kraj, priča bez epiloga, ili, u najmanju ruku sa mnogo njih pozitivnih.

Ovo je priča koja je nastala iznenada, sasvim slučajno, u noći 18. januara 2017. godine (srijeda), za sudoperom, kada se nakon pranja posuđa za Nermina zalijepila viljuška.

Bilo mu je to malo čudno, odmah je sa sinom počeo eksperimentisati i došao do zapanjujućih rezultata.

Nadamo se da će Nermin sa svojom aurom (energetsko polje koje okružuje svakog čovjeka), uz pomoć stručnjaka za ovaj vid energije, u budućnosti moći pomoći i nekima oboljelim osobama.

U prilogu pogledajte fotografije koje nam je Nermin poslao, a koje prikazuju Nerminov eksperiment sa peglom.Rejting

  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10

    Score

Korisnička ocjena: 0 ( 0 Glasova )Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.