NOVE UPLATE, GV BIHAĆA, AHMED FATKIĆ, ODREKAO SE PAUŠALA U KORISTA SFALTIRANJA LC VIKIĆI

Još jedan veliki ljudski čin gradskog vijećnika Bihaća Ahmeda Fatkića

Naime, na jučer održanoj sjednici Gradskog vijeća Bihać, gradski vijećnik Ahmed Fatkić (A-SDA) odrekao se svog mjesečnog paušala te u usmenoj i pismenoj formi naložio financijskoj službi da isti uplati na račun za asfaltiranje lokalnih cesta u Vikićima.

Ahmedu ovo nije prvi put da uplaćuje novčana sredstva i uključuje se u akciju izgradnje i asfaltiranja lokalnih cesta, koju Vikićani vode već nekoliko godina, kako bi sufinansirajući projekat došli lakše i brže do cilja. Ahmed je prošle godine u iste svrhe uplatio iznos od 500 KM.

Na ime asfaltiranja lokalnih cesta u Vikićima, iznos od 400 KM, protekli mjesec uplatio je i Senad Vikić, kojem ovo također nije prva uplata.

Napomena: na jučer održanoj sjednici GV Bihać usvojen je Prijedlog Programa održavanja, zaštite, rekonstrukcije i izgradnje lokalnih cesta, gradskih ulica i nerazvrstanih cesta za 2018. godinu u sklopu kojeg su planirana i asfaltiranja dijela lokalne ceste Krug Čavnik i Ulice vikićkih šehida, te saniranje dijela centralne lokalne ceste kod Salkića, koje će biti realizovano kroz program redovnog održavanja cesta.

Cijenjeni Vikićani, ono što nama i našoj akciji ide u prilog jeste činjenica da će se navedeni radovi ove godine izvršiti bez našeg učešća, tako da trenutni iznos na računu, 11.000,00 KM, prenosimo za nastavak radova u idućoj godini. Pa, nastavimo tamo gdje smo stali, svaka uplata je dobro došla.

Idemo zajednički i složno do cilja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.