BIHAĆEKONOMIJAVIJESTI

Prvi bihaćki retail centar “Bišće park” danas otvorio svoja vrata

Otvoren prvi bihaćki retail centar “Bišće park”

Prvi trgovački centar ove vrste u Bihaću simboličnog naziva “Bišće park” nalazi se u ulici Jablanska. Na izgradnji objekta “Bišće parka” i pratećih sadržaja proteklih 392 dana radilo čak 76 kompanija, odnosno 1.055 ljudi, a preko 90% radova izvele su domaće firme iz Bihaća i USK-a. Grad Bihać je sve administrativne dozvole za isti izdao u rekordnom roku. Ukupna vrijednost investicije je oko 20 miliona KM, a u samom centru zaposleno je oko 300 radnika.

“Danas sam imao čast i zadovoljstvo da zajedno sa direktoricom kompanije “ANH Capital Investment” Fatimom Prošić svečano otvorim prvi bihaćki retail centar – “Bišće park”, jedan od najsavremenijih trgovačkih centara u našoj regiji koji će zasigurno donijeti novo iskustvo šopinga i zabave u Bihać, ali i cijelu Krajinu i pogranični dio susjedne Hrvatske” rekao je gradonačelnik Bihaća Elvedin Sedić tom prilikom.

Vlasnici kompanije, porodice Prošić iz Bihaća i Leburić iz Prnjavora, nisu krili svoje zadovoljstvo prilikom današnjeg velikog otvorenja i pozvali su sve građane da danas i u narednim danima posjete prodavnice koje su otvorili brojni poznati brendovi kao što su LC Waikiki, Pepco, Deichmann, NewYorker, Sport Vision, DexyCo, Tom Taylor, Sinsey, Techno Shop i mnogi drugi.

IZVOR: GRAD BIHAĆ

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button