BihaćPolitikaVijestiVikići, Izačić

Selam Bunić kandidat A-SDA za Gradsko vijeće Bihać

Demobilisani borac, ratni vojni invalid i bivši starješina Armije R BiH Selam Bunić, kandidat je A-SDA za Gradsko vijeće Bihać na narednim lokalnim izborima za gradska i općinska vijeća, gradonačelnike i načelnike općina u BiH, koji će se održati u nedjelju 2. oktobra 2016. godine.

Selam je rođen i živi na Laništima – Mala Peć, koja teritorijalno pripadaju Mjesnoj zajednici Gata, međutim, mještani Vikića i Izačića drže ga za svog sugrađanina te doživljavaju i kao svog kandidata, razloga za to je puno, a dobro su poznati svim Vikićanima i Izačićanima.

U svakom slučaju kandidat je koji ima sve reference za uspjeh na narednim lokalnim izborima, a nadamo se da će iste biti i prepoznate, .

Sa područja Izačića kandidat/kinja A-SDA za Gradsko Vijeće na narednim lokalnim izborima je i gospođa Alijana Rekanovic.

Selamu i Alijani želimo uspjeh i izbor u Gradsko vijeće Bihać, a po konačnoj provjeri i ovjeri kanidatskih lista od strane CIK-a, koja traje od 4. do 29. jula, slijedi i opširniji prilog.

Povezani članci

Jedan komentar

  1. U 2016. godinu prepuno smo očekivali i želja za boljim i kvalitetnijim životom naših gradžana, za sretnijom nam držaom. Pred nama mnogo velikih izazova, ali i velikih mogućnosti za dokazivanje koliko znamo i koliko možemo. Možda nećemo sve ciljeve ostvariti u ovoj godini, ali siguran sam da ćemo trasirati čvrst i siguran put za njihovo dostizanje.
    Ovaj narod dokazao je da može sve kad je jedinstven i kad ima jasan cilj pred sobom. Naš je cilj sretnija nam Bosna i Hercegovina,Kanton, Mjesna zajednica. Njega ćemo ostvariti svi mi zajedno.Poštovane građanke i građani Republike Bosne i Hercegovine, Kantona ,mjesne zajednice budimo složni, zaboravimo na naše ne suglasice u pogledu politike dajmo svoj glas za ova dva prestavnika u opštinskom vjeću Bihać samo tako možemo oćekivati bolje za nas i našu djecu.

    Selama i Alijanu ne treba posebno prestavljati Sela je bio tu i dao najvše što je mogao da bi bili svoji na svome,siguran sam da će i sad dati svoj maksimum za bolje sviju nas,u svoje ime sve čestitke na tako hrabrom koraku, oboma sretno vam bilo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button