BIHAĆVIJESTI

U MALOJ PEĆI RADNO

MALA PEĆ – Radove na lokalnoj cesti koja povezuje naselje Delići i Keškići, tzv. “stub”, otpočete 24. 11. 2018. godine, firma Behić Sanny Boy d.o.o. nastoji pivesti kraju.

Radovi su u punom jeku, a vremenske prilike diktiraju njihov tempo i tok izvođenja tako da bi bilo nezahvalno govoriti o tome kada će isti u potpunosti biti okončani.

Iako smo, vodeći se pouzdanim informacijama kojima smo u datom trenutku raspolagali, prije par sedmica najavili kako će firma Sanny Boy, po okončanju radova na krivini u pećkom klancu, radove nastaviti na lokalnoj cesti Čavnik – krug, to se ipak nije dogodilo pa dugujemo mještanima dužno izvinjenje.

U krajnosti nije toliko ni bitno, bitno je da se radi, a da će i cesta Čavnik – krug i sve ostalo planirano i dogovoreno, neosporno biti i odrađeno.

U svakom slučaju, Grad Bihać i Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem opredjeljeni su za rješavanje infrastrukturnih projekata koji su od gorućeg značaja za lokalno stanovništvo, tako da u realizaciju istih i ne sumnjamo, kažu u građevinskom odboru Vikići.

Ahmed Fatkić i Hasan Keškić gradski su vijećnici koji daju sve od sebe i istrajavaju na tome kako bi Izačić, Vikići, Gata, Mala Peć… dobili ono što zaslužuju.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button