BihaćVijesti

U MALOJ PEĆI RADNO

MALA PEĆ – Radove na lokalnoj cesti koja povezuje naselje Delići i Keškići, tzv. “stub”, otpočete 24. 11. 2018. godine, firma Behić Sanny Boy d.o.o. nastoji pivesti kraju.

Radovi su u punom jeku, a vremenske prilike diktiraju njihov tempo i tok izvođenja tako da bi bilo nezahvalno govoriti o tome kada će isti u potpunosti biti okončani.

Iako smo, vodeći se pouzdanim informacijama kojima smo u datom trenutku raspolagali, prije par sedmica najavili kako će firma Sanny Boy, po okončanju radova na krivini u pećkom klancu, radove nastaviti na lokalnoj cesti Čavnik – krug, to se ipak nije dogodilo pa dugujemo mještanima dužno izvinjenje.

U krajnosti nije toliko ni bitno, bitno je da se radi, a da će i cesta Čavnik – krug i sve ostalo planirano i dogovoreno, neosporno biti i odrađeno.

U svakom slučaju, Grad Bihać i Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem opredjeljeni su za rješavanje infrastrukturnih projekata koji su od gorućeg značaja za lokalno stanovništvo, tako da u realizaciju istih i ne sumnjamo, kažu u građevinskom odboru Vikići.

Ahmed Fatkić i Hasan Keškić gradski su vijećnici koji daju sve od sebe i istrajavaju na tome kako bi Izačić, Vikići, Gata, Mala Peć… dobili ono što zaslužuju.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button