HumanostVIJESTI

Emira Sušić ne gubi nadu – nove nalaze proslijedila u Francusku i isčekuje dobre vijesti

Više od šest godina Emira Sušić živi u neizvjesnosti. Čekajući i nadajući se pozivu iz Francuske Emira proživljava pravu životnu dramu.

Dugi niz godina Emira je pacijent hemodijaliznog centra kojeg je, kako bi očuvala goli život, prinuuđena posjećuje svako drugi dan.

Preko šest godina Emira čeka na kadaveričnu transplatacij bubrega u Francuskoj nadajući se novom životu. Neophodan novčani iznos od 80.000,00 KM potreban za transplataciju i liječenje, koji je prikupljen u velikoj humanitarnoj akciji, Emira je uplatila na račun Udruženja OTVORENA MREŽA – dr. Almir Ćehajić Batko još daleke 2013-e godine i čeka, čeka i nada se i ne gubi nadu.

Ne gube nadu ni svi dobri ljudi koji su učestvovali u humanitarnoj akciji za Emiru, čekaju i nadaju se danu kada će vidjeti istinski osmijeh na Emirinom zabrinutom licu.

Emira je iznova uradila sve neophodne pretrage te nalaze proslijedila u Francusku gdje je otputovao i Batko, čeka njegov povratak i pozitivnu vijest, čeka i nada se, i mi svi sa njom, a želimo vjerovati da nada neće biti uzaludna.

Emira, sretno, uz tebe smo.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button