Mnk VikićiSPORTVIJESTI

Osnovan Malonogometni klub Vikići

Osnovan Malonogometni klub Vikići

Na incijativu i zahtjev omladinaca, zaljubljenika u mali nogomet, iz Vikića, pokrenut je formalno pravni proces čiji je krajnji cilj zvanična registracija Malonogometnog kluba Vikići, u daljnjem tekstu MNK Vikići.

problem_ucitavanja

Tako je dana 27.04.2014.godine održana osnivačka skupština na kojoj je donesena odluka o osnivanju UG “MALONOGOMETNI KLUB VIKIĆI”.

Osnivači udruženja su: 1.Sušić Aladin, 2.Halkić Reuf, 3.Kovačević Sanel, 4.Beganović Izet, 5.Vikić Nedžad, 6.Mujetić Mehmed, 7.Vikić Nisvad, 8.Salkić Mirsad, 9.Dželilović Alen, 10.Halkić Rijad i 11.Vikić Kemal.

Na osnivačkoj skupštine odlučeno je da u sastav upravnog odbora ulaze svi osnivači. Na želju i zahtjev naših omladinaca i nogometaša donesena je jednoglasna odluka kojom je za predsjednika udruženja izabran Beganović Izet, za predsjednika skupštine Sušić Aladin, za sekretara Mirsad Salkić.

Obezbjeđena su i finacijska sredstva za izvršenje registracije kod nadležnog organa, a ista će ovih dana biti završena.

Osnivači očekuju uključenje i juniora MNK Vikići u udruženje, kao i masovniji pristup omladine, te svih onih kojima je nogomet u srcu.

Naš predjednik mjesne zajednice, srčani zaljubljenik u nogomet i s’ velikim iskustvom kada je nogomet u pitanju, gospodin Rasim Islamović, također je dao podršku navedenoj inicijativi i u granicama svojih mogupćnosti najavio pomoći.

Inicijatorima želimo uspjeh i da projekat što prije zaživi, a po okončanju procesa registracije, objavit ćemo malo opširniji članak.

Evo i par fotkih novopečenih članova kluba sa prvog neslužbenog treninga održanog danas.

problem_ucitavanja

problem_ucitavanja

problem_ucitavanja

problem_ucitavanja

problem_ucitavanja

problem_ucitavanja

problem_ucitavanja

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button