VIJESTIVjerovali ili neZanimljivo

Evo šta kaže “nevista” koja je “pobjegla” sa svadbe: Sve je to zbog njegovog oca…

Nakon propale svadbe u Gradačcu, odbjegla mlada Elda Mujčin otvoreno priča kako je mladoženja Edin Huseljić pokušao iskoristiti nju i njihovo nerođeno dijete kako bi se domogao novca.

Cijelu ispovijest Elde možete pročitati ovdje: “Jako mi je smiješno sve! Nije za žalit a nije ni za plakat, nego samo za smijati se! Ovako, ako baš neke interesuje istina, ja sam demant dala, a ovo je moja verzija priče. Mene uopće nisu kontaktirali ni pitali za istinu, a istina je sljedeća:

Ja nikakve pare nisam pokupila, niti pokušala pokupiti, ja pare nisam ni vidjela kako treba jer kako znate poslije kafe ide kuma i još jedna sa tabljicom i tu se pare stavljaju, ja kafu dijelim.

Poslije podjele otišlo se skupiti pare. Tu smo bili mladoženja, kuma i ja, da bi došao mladoženjin otac i uzeo pare, kao njemu ide to, ja se naljutila jer nam je zapravo čitavu svadbu isplanirao on i njegova žena, nisu mi dopustili da svoju svadbu isplaniram, miješali su se, nakon čega sam odmah izašla i vratima zalupila!

Onda sam ušla nazad u restoran i sjela (što znači da sam ukrala pare, ne bi se vratila ponovo ma svadbu) …rekla nam je Elda za portal Crna-Hronika.info

“Sjedila sam još unutra kada je njegov otac pijan rekao da ja nisam nikakav k*rac i da idem slobodno jer nisam vrijedna tih para!

Naravno izašla sam iz restorana, sjedila ispred još jedan sat za što imam svjedoke gdje je i mladoženjina strana bila prisutna, priča je dakle izmišljena samo iz razloga jer tu nije bilo dovoljno para kako bi se platili troškovi svadbe pa su na mene sve svalili kako bi se ogradili od sramote!

A svoju priču nastavlja dalje Elda pričati za portal Crna-Hronika.info

“Ja sam na hitnoj završila trudna, u tom istom gradu, da bi se mladoženja vratio sjedit i pit sa izgovorom “šta on tu može?”

Kredit sam ja podigla za što imam i dokaz, te sredila sprat u kojem smo trebali živjeti, a ne on. Iskoristio i šutnuo!!

Sad će sve ići preko suda, ja da sam kriva ne bih ga tužila 🙂 hvala i lijep pozdrav svima,” rekla je Elda za portal Crna-Hronika.info

Region podijeljen: Jedni uz odbjeglu nevjestu, drugi žale mladoženju!

Mlada Elda Mujčin, nakon salve uvredljivih komentara na njen račun na društvenim mrežama i portalima, deaktivirala

Cijeli region već danima bruji o skandalu na veselju u Gradačcu, kada je zbog žestoke svađe između mlade i mladoženje svadba prekinuta, a mlada se vratila kući u susjedni Odžak.
Elda Mujčin i Edin Huseljić dugo će pamtiti dan koji je trebao biti najljepši u njihovim životima, a završio se neslavno. Cijeli skandal izbio je jer se mladenci nisu mogli dogovoriti kome će pripasti novac prikupljen na svadbi.

Brojne rasprave

„Avazovu“ priču o odbjegloj nevjesti koja je sat prije ponoći otišla s vjenčanja prenijeli su brojni mediji u regionu, a na portalima i društvenim mrežama neprestano se vode rasprave o tome ko je za sve kriv.
Javnost je podijeljena – jedni su na strani mladoženje, a drugi brane nevjestu, koja je za „Avaz“ kazala da je novopečeni suprug „iskoristio nju i nerođeno dijete kako bi se domogao onoga što je najviše želio, a to su pare“.

I sama Elda Mujčin uključivala se u rasprave u grupama na Facebooku, iznoseći svoju verziju priče. Ali, vjerovatno zbog mnogih uvredljivih komentara upućenih na njen račun, ona je jučer deaktivirala svoj profil na toj društvenoj mreži.

Status koji je mlada objavila jutro nakon propale svadbe

Brojni šaljivi komentari Eldinih prijatelja na Facebooku
Inače, zanimljivo je da je jutro nakon burne svađe na svadbenom veselju, Elda na svom Facebook profilu objavila znakovit status: „Jedno đubre obično, sve do zvijezda dizala“, uz link istoimene pjesme. Zanimljivo je bilo pratiti i komentare njenih prijatelja, poput onog da danas svadbe traju duže nego brakovi.

Za razliku od Elde, mladoženja Edin isprva se nije oglašavao na društvenim mrežama. No, od jučer je na njegovom Facebooku poruka. „Ne poginji glavu nikad. Najteže borbe Allah daje svojim najizdržljivijim borcima.“ No, zajedničke fotografije s Eldom nije izbrisao.

Gradačačani: Sad će nas i po tome pamtiti

U Gradačcu, u kojem je ovih dana jedina tema propala svadba sa 300 zvanica, kažu da prvi put čuju da nečiji brak traje pola dana!

– Sramota je, brate, da mlada pobjegne. Sad naš kraj neće biti poznat samo po dobroj rakiji i šljivama nego i po odbjeglim mladama. Osramotiše i nas – kazao nam je jedan mještanin Gradačca.

Ko će svatovima vratiti pare

Hiljade komentara ostavljene su na Facebooku i portalima proteklih dana, nakon što je priča iz Gradačca objavljena.
Ljudi su, između ostalog, pisali: „E neka si ga ostavila, neće tebi niko uzimati tvoje pare“, „Ovi su zreli za Zadruge“, „Ovo je bosanska Farma i pohlepa sponzoruše…“ Neko je upitao: „A ko će sada svatovima vratiti pare?“

Avaz.ba

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button