NK BoracVijesti

Podmladak Borca garancija je da ovaj izačićki nogometni klub ima svijetlu budućnost

Predpioniri NK Borac

Od svog osnutka1983. godine, do danas, kroz Nk Borac iz Izačića prodefilovali su mnogi nogometni znalci, počev od onih koji su igračku karijeru započeli i okončali u istoimenom klubu, pa do onih koji su uspješnu igračku karijeru započeli u istom, a nastavili i okončali je u nekom od evropskih ili klubova regiona.

U svakom slučaju, u zasluženu nogometnu penziju otišli su svijetla obraza, ostavljajući iza sebe, svaki ponaosob a i kao kolektiv, lijepe priče o klubu a i o Izačiću, koje će budući naraštaji imati prepričavati.

Prolazio je Nk Borac kroz svijetle faze, bilježio mnoge uspjehe, a bilo je i padova, naravno, što je u sportu neizostavno, ali se uvijek dizao jači, bolji i bivao uspješniji.

Da Nk Borac ima svijetlu budućnost garancija je ova mladost, predpioniri, pčelice koje će nam, svojim lepršavim nogometnim letom i čarolijama, uljepšavati buduće nogometne trenutke provedene na tribinama bodreći ih.

Svakako, svega ne bi bilo, pa ni zadovoljstva i radosti koje nam je nogometni kolektiv Borca priređivao, da nije uprave kluba i enuzijazma kojim su ga vodili.

Sretno pčelice, seniori, uprava.

FOTO: Nk Borac

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button