Oko 2.000 bajkera posjetilo je grad na Uni

Ljubitelji motora i dobrog provoda iz cijele BIH i nama susjednih država i ove godine okupili su se na Gradskoj otoci, na 11-tim tradicionalniom susretima, uz muziku, hranu, piće i naravno motore ljubimce. Manifestacija u kojoj se najviše pazi na dobru zabavu, svoj vrhunac dosegla je sinoć (subota. 1. 6. 2017.).

Glavni ‘krivci’ za dobru zabavu i ove godine su članovi Moto kluba Stara Karabaja iz Bihaća. Prema riječima, organizatora Huseina Kujundžića, ove godine se okupilo oko dvije hiljade bajkera.

Iako susreti traju tri dana najviše bajkera je jučer boravilo gradskoj otoci gdje će mnogobrojni posjetioci uživati u demonstraciji bajkerskih vještina i moto igrama.

Na žalost, tradicionalnu vožnji gradom Bišćani ove godine nisu vidjeli s obzirom na to da MK Stara Karabaja nije dobio dozvolu MUP-a za defile. Ipak ulice krcate motorima i njihovim vlasnicima kao i svake godine, nezaboravan su prizor za sve okupljene.

U večernjim satima upriličen je i koncert na gradskoj otoci.

Čestitamo našim dečkima i djevojkama iz MK Stara Karabaja na uspješno organizovanom moto susretu i želimo im puno sreće u budućem radu.

abc.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.