HumanostVIJESTI

Sa današnjim danom završena akcija za malog Danisa…

Uspješno je okončana akcija na prikupljanju novčanih sredstava za operaciju malog Danisa kako bi povratio sluh.

U cijelosti prenosimo Facebook objavu Denisa Šušnjara, tate malog Danisa:

“Sa današnjim danom završavamo akciju za Danisa! Molimo dijeliti dalje, da se zaustavi apel!

Sa novcem koji smo već dobili, i koji nam je najavljen hvala Bogu skupili smo dovoljno da možemo dogovarati termin za Tursku! Ako ima još neko da je iskupljao u naše ime, nek se dogovori sa ostalim da li da vrati novac od koga su dobili u ime našeg sina, ili neka uplati na pomozi ba, ili nekom drugom privatno, vi odlučite!

Svi koji me znaju, znaju koliko je ovo teska odluka bila za mene i moju familiju, ali nažalost živimo u takvom sistemu, gdje smo i nakon više od pola godine borbe sa sistemom, koronom, politikom, samo udarali u zid! Ne možemo više čekati, jer tek sad slijedi težak put rehabilitacije, da naše dijete stigne sve do skole ako Bog da!

Kažu ne govori se hvala za to, ali ja sam taj koji je tražio pomoć, i dobili smo je i to na globalnom nivou, i ja kažem u ime svoje familije hvala svima, to je nešto nevjerojatno šta smo podrške dobili!

Sljedeće javljanje nadamo se da će biti kad operacija bude uspješna ako Bog da ubrzo, da obavijestimo sve koji ste to omogućili, a prvenstveno familija, prijatelji i poslovni suradnici!”

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button