HumanostVIJESTI

Mali Danis iz Bihaća želi samo da čuje kao i sva druga djeca – za operaciju potrebno 25.000 eura, pomozimo…

Najveće bogatstvo svakog roditelja, pa tako i Denisa Šušnjara i Merse Mujetić Šušnjar, jesu djeca i nema toga šta svaki roditelj ne bi učinio i dao za zdravlje djerteta.

Denis Šušnjar i Mersa Muijetić Šušnjar već nekoliko godina vode nepoštednu borbu za zdravlje i bezbrižno djetinjstvo svog najdražeg, malenog Danisa.

Da podsjetimo, majka Mersa je dijete oca šehida, našeg Vikićanina Mirzeta Mujetića i majke Sanele rođ. Vikić.

Zabrinuti roditelji nisu u mogućnosti sami prikupiti ogromnu sumu novca koja je potrebna za neophodnu operaciju kako bi dječak vratio sluh.

Molimo sve one koji mogu i žele pomoći da to čim prije i učine, a evo prenosimo i autentičnu Facebook objavu zabrinutih Danisovih roditelja:

“I tako prolaze minute, sati, dani, mjeseci… POLA GODINE od kad je potvrđena dijagnoza!!! A naše dijete NE ČUJE!! Nakon hiljade poziva, mailova, posjeta ja nemam drugog načina nego ovako tražiti pomoć da se i skupi novac i da tako omogućimo našem djetetu da čuje!!

Ne možemo čekati više ni minute, stoga Vas molim da nam pomognete da skupimo novce koje ne možemo mi kao roditelji sami isfinancirati!

Predračun koji smo dobili iz Srbije u prilogu slika, još čekam iz Turske odgovor, ali kako god trebat će minimalno 25 000 eura i u što kraćem roku.

Taj iznos se odnosi za operaciju samo jednog uha, ako se bude pokazala dobro akcija poželjno je uraditi operaciju ugradnje kohlearnog implanta na oba uha, i s tim rehabilitacija ide puno brže!

Moj broj telefona: 062 299 297

Vlasnik računa: Šušnjar Denis

Broj racuna:

Unicreditbanka

3385002579203147

45472937004

IBAN:

BA393385002579203147

SWIFT:

UNCRBA22

Paypal:

paypal.me/DenisSusnjar

susnjar1988@gmail.com

(aktivirao sam svoj PayPal račun, ako bude problema kod uplata javiti mi)

Western union:

Denis Šušnjar

Jablanska 15

Ko ne želi preko računa, ima broj telefona možemo se naći i privatno. Imam puno prijatelja, što privatno a i poslovno, još jednom vas molim sviju da omogućimo našem sinu da čuje!

Omogućena je opcija share, pa i sa tim možete podržati dodatno, hvala.”

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button