AgrarBIHAĆVIJESTI

GRAD BIHAĆ: OBAVIJEST POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA

1.
Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja grada Bihaća da na osnovu Pravilnika o načinu i uslovima ostvarivanja novčane podrške po modelu poticaja u proizvodnji (“Službene novine Federacije BiH” broj: 60/14) poljoprivredni proizvođači su dužni izvršiti Prijavu plana proizvodnje za narednu godinu do 15.11. 2015. godine na Obrazcu PPP koji se nalazi u gradskoj upravi Bihaća, Služba za opću upravu, privredne i društvene djelatnosti kancelarija broj 218.

Svi oni koji na vrijeme ne izvrše Prijavu plana proizvodnje neće moći ostvariti prava na novčanu podršku u poljoprivredi.

2.
Obavještavaju se poljoprivredni proizvođač sa područja grada Bihaća da je po Odluci o utrošku sredstava namijenjenih za razvoj poljoprivrede na području grada Bihaća u 2015. godini rok za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje kupovine repromaterijala za jesenju sjetvu (sjeme pšenice, raži i ječma i mineralno đubrivo NPK) oktobar-novembar 2015. godine.

Podnosioci zahtjeva pored općih uvjeta koje moraju ispunjavati, dužni su dostaviti fakturu i fiskalni račun o kupljenom deklarisanom sjemenu strnih zita i mineralnog đubriva NPK.

Grad Bihać

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button