VIJESTIVikići/Izačić

Heroji sinoćnjeg pakla – Fahro i ekipa (FOTO)

Jučer je Čavnik bio zameten velikim snježnim nanosima, izolovan od ostatka svijeta, nepristupačan i za pse lutalice. Samo se zračnom linijom moglo do do Čavnika, pa onda možemo pretpostaviti ko se juče družio sa mještanima koji su bili prepušteni sami sebi.

Uzaludni su bili, u jučetašnje predvečerje, pokušaji službe za održavanje puteva firme Sanny Boya da probije velike snježne nanose. I pored ogromnog truda, vratili su se poraženi, podvijena repa što bi naš narod rekao, neobavljena posla.

A onda, onda na scenu stupa on, Fahro, Fahrudin Bunić, baš onaj o kojem smo već mnogo puta pisali: muzičar, vokalni solista, zabavljač, radnik, poljoprivrednik, ali i veliki čovjek, veseljak, dobričina.

Sa svojom ekipom koju ćete vjerovatno prepoznati na priloženim fotografijana, uhvatio se Fahro u koštac sa surovom zimom. Borio se do kasno u noć i izašao kao pobjednik. Čavnik je bio oslobobođen velikih snježnih nanosa, put od raskrsnice, tj. pored breza Omera Šabića, pored Vajte, sve do našeg pismonoše, Refika Vikića pročišćen je uz ogromne naüpore, a mještani su mogli slobodno odihnuti.

Zato, sinoćnji heroji, Fahro i njegovi pomagači zaslužuju pohvale.

Čestitke i bravo momci, svaka vam čast, zdravi, sretni i veseli bili, zla nikad ne imali.

Cavnik (FILEminimizer)

Fahro2 (FILEminimizer)

Fahro3 (FILEminimizer)

Fahro4 (FILEminimizer)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button